4 апр. 2007 г., 02:01

Съновидение 

  Поэзия
928 0 0

Бързо ти очите затвори

и на облак се качи,

нека той те отведе

до лазурното море.

На брега със прилив нов

те очаквам аз - любов!

И тогава под луната,

ти хвани ме за ръката

и уверено в тъмата

поведи ме към водата...

© Юлияна Русинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??