4.04.2007 г., 2:01 ч.

Съновидение 

  Поезия
928 0 0

Бързо ти очите затвори

и на облак се качи,

нека той те отведе

до лазурното море.

На брега със прилив нов

те очаквам аз - любов!

И тогава под луната,

ти хвани ме за ръката

и уверено в тъмата

поведи ме към водата...

© Юлияна Русинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??