Apr 4, 2007, 2:01 AM

Съновидение 

  Poetry
925 0 0

Бързо ти очите затвори

и на облак се качи,

нека той те отведе

до лазурното море.

На брега със прилив нов

те очаквам аз - любов!

И тогава под луната,

ти хвани ме за ръката

и уверено в тъмата

поведи ме към водата...

© Юлияна Русинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??