15 нояб. 2016 г., 00:31

Сънувах те, без да те познавам... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
447 0 4

Сънувах те, без да те познавам...

 

Сънувах те, без да те познавам
и често взимаше ума ми,

влизаше в сърцето ми...

Всяка вечер, когото те виждах в
морето как се усмихваш...

И се чувствах се така, сякаш 

и ти за мен си мислиш,

че и ти за мен копнееш...

че в себе си и навсякъде

ме чувстваш, че и ти ме сънуваш
без да ме познаваш...

 

Казват, че това е връзка
между две сродни души...,

които се познават от други животи,

но в този още не са се срещнали...

 

***
Днес и сега ти си моят ангел...
Моето небе..., появи се...

Моето всичко..., моята вселена...
всеки ден е нов живот...

 

Ти си моята съдба,
моето щастие...

и продължавам да те сънувам

както тогава, но безкрайно

по - влюбена от преди...

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??