25 мар. 2016 г., 09:42  

Сънувай ме 

  Поэзия » Любовная
494 0 0

Сънувай ме, разливам се по клепките ти.
Превъртай миговете от онази нощ,
И послушай песента кокетническа
която и ти тананикаш все още.
Пристикай ме към себе си, не пускай,
отдавна не вярвах в смели мъже.
Целувай ме още. Отпускам се.
Дъхът ти напомня на малц и море.
 Вливаш се в непокорството ми,
не зная как, но някакси съм твоя.
Пропиваш се в очите ми ми.В мен.
Не пускай. Стискай. С гордости не ми се бори.
След мъничко ще бъде ден.
Задръж се в мисълта ми. Всичко е миг...или  вечност,
отдавна чаках да се случиш, да съм твоя, да горя.
Да съм цяло с порочното, без обещания и честности,
Разпиляваш нежности. Сега ще подредя.
 А  ти ме сънувай, щастие, сънувай ме, близо съм,
и ние с моя сън пътуваме към теб,
отново ще те чакаме във времето, на пълнолуние.
Такива песни се раждат се само в дует.
Прости ми, че съм пряма.
Прости, че не искам да бъдеш ловец,
прости, че не играя дама,
И че не съм заключена в дворец.
Аз съм тук и съм истинска. 
Не ми се играе на драми.
Сънувай ме, щастие, искай ме, 
тази песен е само за двама ни.
Сънувай ме, аз ти пращам дъха си
да ти напомни за допира ми и за мен,
а сутринта ме пусни и в ума си
и ме пей. Нека бъда рефрен.

 


•    рефрѐн  -   Думи или стихчета, които се повтарят. 
(след всеки куплет на песен; припев) (**или по всеки залез)
 

 

© Авелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??