19 апр. 2007 г., 12:32

СЪНУВАМ ЛИ?! 

  Поэзия
983 0 26

                        Сънувам ли?!


Звънват блянове в съня ми пълнолунен,
сякаш ангели запяват, раждат се звезди,
затрептява в мен сърцето като струна...
в длани сбирам ярко грейнали мечти...

С бели пръсти вая по дантелено небе
още неизречените плахо песенни слова,
в поглед тих заключила съм думи две...
мълчаливо прочети ги, с влюбена душа!

В теменужна вечер, звездно разцъфтяла,
звънват блянове, разлистили съня...
твоето 'Обичам те' в целувките изгрява...
Не сънувам ли наяве?! От любов горя!


16.04.2007г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??