20 мая 2010 г., 23:02

Сънувам те 

  Поэзия » Любовная
744 0 1

Сънувам те

За сетен път очите ти сънувам,

целувката ти нежна как страстно вкусвам.

Ръката ти държа, не искам да я пускам,

прегърнал си ме силно, не искам да си тръгвам.

 

Този сън прекрасен всяка нощ сънувам аз,

събуждам се, сълзи се стичат от очите ми тогаз.

Осъзнавам, само сън било е всичкото ни щастие,

днес няма да те видя, няма да съм в твоите обятия.

 

Тръгвам аз по пътя си отново сама,

изтривам със мъка всяка сълза.

Чакам да сънувам пак очите ти игриви,

защото само в моя сън ще бъдем пак щастливи.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • страстно или гласче? всъщност това са думите които не ми харесват
Предложения
: ??:??