7 мая 2010 г., 13:50

Сънувам те... любов... 

  Поэзия » Любовная
1102 0 1

                 

                      Сънувам те... любов омайна...

                      разцъфнала... с искрящи цветове...

                      уханна... жива и трептяща...

                     примамваща ме в свойте светове!...

                                        Сърца разбити... натрошени...

                                        отломки... сбирани в прахта...

                                        в кристална чаша приютени...

                                        в очакване на по-добра съдба...

                       Сънувам те... любов омайна...

                       притихнала... и с поглед мил...

                       красива, нежна и лирична...

                       загадъчна като жена... и стих!...

                                          Сърца разбити... наранени...

                                          изгубили и блясък, и живот...

                                          в света на самотата приютени...

                                          изгаряни от вечния копнеж... кървят...

                       Сънувах те... любов омайна...

                       усмихната... да шепнеш

                       ела... ела насам... 

© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??