Сънувам те... любов омайна...
разцъфнала... с искрящи цветове...
уханна... жива и трептяща...
примамваща ме в свойте светове!...
Сърца разбити... натрошени...
отломки... сбирани в прахта...
в кристална чаша приютени...
в очакване на по-добра съдба...
Сънувам те... любов омайна...
притихнала... и с поглед мил...
красива, нежна и лирична...
загадъчна като жена... и стих!...
Сърца разбити... наранени...
изгубили и блясък, и живот...
в света на самотата приютени...
изгаряни от вечния копнеж... кървят...
Сънувах те... любов омайна...
усмихната... да шепнеш
ела... ела насам...
© Ася Стоянова All rights reserved.