28 мар. 2007 г., 00:48

СЪНУВАНА ПЕСЕН 

  Поэзия
552 0 7
Сънувана песен

понасям се
на гърба на
сълзящите капки
мокротата ме запазва
все така
разголена и ефирна
не не плача
сама нежна музика
вместо картина
от сухи абаносови
есенни коси
с изпепелено тяло
от очите тръпнещи
с ухание
на пеперудени
ресници
опитвам ласките ти
в цветни сънища
обвита в пенести
вълни
раждам се
Афродита
край Фамагуста
сред звезди
безнощници
в лекотата на водата
в темперираното
на перлата
в стихията на мидата
аромата ти на елф
идващ от дълбокото
на гората и сянката
приемам
сладостно зрънцето
в мантията
там е
тайната
усети ме
искам да
разкъсам
завивката
метрономно

27.03.2007год.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??