2 окт. 2013 г., 13:05

Сънят на любимия 

  Поэзия » Любовная
844 2 0

Нощта се спуска вече доста рано,
напомняща, че времето лети.
Шумът утихна, леглото е постлано,
във ъгъла дори и шкафът  спи.

Замлъкнаха щурците,
уж бяха ми другари...
в безсънните ми нощи 
все за мен са пяли..

Ръката ти притиска ме, а ти така отнесен във съня...
Без думи сякаш питаш ме - защо и аз не спя?!


 


 

© Жанета Осипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??