5 февр. 2015 г., 17:36

Съотносимо 

  Поэзия
711 0 1

 

 

                                                                                             /само за пушачи/

 

 

     Чакам тролейбуса.

     Паля си цигара.

     Усещам странен вкус

     на изгоряло.

     Гледам - папиросата

     обратно,

     запалил съм мундщука...

     Ами да! 

     Не се разгаря страст

     тъй - бързо и наслука,

     трябва да те мами до захлас

     онзи пушек,

     вдишан вече вътре...

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??