1 окт. 2018 г., 00:15

сърце 

  Поэзия » Философская
332 0 0

Сърце

 

Сърцето вечно ни говори

Обсъжда всеки наш проблем

Душата пък не иска да повторим

Допусканите грешки всеки ден.

 

Духът е връзката, когато

Сърце с душа са в разнобой

Защото миналото е богато

На грешки и решения безброй.

 

Но всеки ден е интересен

И носи своя нов проблем

Дори да е изпълнен с песен

Поука можем ний да извлечем.

 

Затуй не бързайте и оставете

Сърцето и душата да решат

Кое е по добре за тебе

Мирът или войната те ще изберат.

© Hristo Hristov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??