11 янв. 2009 г., 10:12

Сърце на дете 

  Поэзия » Другая
670 0 4

То не иска за никого вече да бие,

иска просто сълзите си да измие...

 

То не иска никакви ласки,

иска просто да паднат всички маски...

 

То не иска да умре,

иска просто да бъде сърце на дете...

 

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??