11 ene 2009, 10:12

Сърце на дете 

  Poesía » Otra
664 0 4

То не иска за никого вече да бие,

иска просто сълзите си да измие...

 

То не иска никакви ласки,

иска просто да паднат всички маски...

 

То не иска да умре,

иска просто да бъде сърце на дете...

 

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??