30 мар. 2014 г., 22:37

Сърце на поетеса 

  Поэзия
299 0 0

СЪРЦЕ НА ПОЕТЕСА

 

С мислите в утрото пътувам и се питам:

Ще  стигна  ли  до  залеза  -  сама?

Дали  с  прехода в годините пораснах?

Дали  в  живота  себе  си  познах?

 

В усмихнатият ден откривам - светлина

с  лъчи  пробудили  -  зората.

Слънцето открива ме с букет цветя.

Събужда  се  мигът  за  щастие.

 

Сърфирам с бриза от вълните галена.

Небе  сънувам... и  звезди.

Сърцето ми от красотата е омаяно

нямо  е, но  стихове  твори.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??