12 дек. 2007 г., 08:30

Сърцето ми е ледено 

  Поэзия
740 0 1

Сърцето ми е ледено... прости,

обвито е от каменна черупка...

а душата ми все иска да мъсти,

че пратена е в мрачна дупка...

 

И страх тая във себе си... прости...

ала ти си тук и теб ще нараня

и сърцето ми на теб ще отмъсти,

че загубила съм аз съня...

 

Болката е спътница любима,

със която пазим се от любовта,

макар, че е фалшива и незрима,

знае как съм страдала в нощта...

 

Сърцето ми е ледено, а ти

никога не би ми го простил, нали?

А душата ми все иска да мъсти,

за да спре за миг да я боли...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??