29 янв. 2015 г., 17:29

Сърцето ми се къса 

  Поэзия » Любовная
547 0 0

Сърцето ми се къса, когато погледна блясъка в твоите красиви кафяви очи.
Сърцето ми се къса, когато чуя твоя глас, въпреки разстоянието което ни дели!
Сърцето ми се къса, когато разглеждам твоите снимки и видя колко си прекрасна.
Сърцето ми се къса, когато ме наричаш "приятел", а аз мечтая да бъдеш моята жена!

Сърцето ми се къса, когато ми говориш за друг и ме молиш да ти давам съвети.
Сърцето ми се къса, когато се сетя, че знаеш всичко за мен, освен това колко ме боли!
Сърцето ми се къса, когато искам да ти кажа нещо, но не знам как ще реагираш.
Сърцето ми се къса, когато си лягам и се сетя, че всеки ден далеч от мен заспиваш!

Сърцето ми се къса, когато си помисля от колко много време се познаваме.
Сърцето ми се къса, когато имам нужда от прегръдка, а те няма за да ме прегърнеш!
Сърцето ми се къса, когато ти напиша поезия и се разплакваш след като я прочетеш.
Сърцето ми се къса, защото искам да си моя, но явно ти не можеш да ме разбереш!

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??