1 июл. 2010 г., 16:32

Сърцето на лятото в мен 

  Поэзия » Любовная
472 0 3
С крилете си птицата
леко докосна върха
на самотно дърво
сред полето.
А обагрен в червено,
слизаше залезът
с заревото си ярко
по небето...
И дървото се сепна
сякаш, а и клоните, галени
от ветреца полъхнал
след птичето ято.
Плахо връхчето трепна
и огледа се, младото,
вече си тръгваше
поредното, влюбено,
но самотно лято...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??