Jul 1, 2010, 4:32 PM

Сърцето на лятото в мен 

  Poetry » Love
473 0 3
С крилете си птицата
леко докосна върха
на самотно дърво
сред полето.
А обагрен в червено,
слизаше залезът
с заревото си ярко
по небето...
И дървото се сепна
сякаш, а и клоните, галени
от ветреца полъхнал
след птичето ято.
Плахо връхчето трепна
и огледа се, младото,
вече си тръгваше
поредното, влюбено,
но самотно лято...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??