6 июл. 2008 г., 22:38

Сърцето на любовта 

  Поэзия » Любовная
693 0 7

Сякаш времето спира своя бяг,
когато ме гледаш във очите!
Сърцето ускорява своя ритъм,
кръвта забушува лудо във гърдите.

Луди мисли въртят ми се в главата -
как със теб сплитаме тела в леглото,
как от любов и буйна страст горим
и пламъка им не искаме да потушим.

Вечно в нас ще носим сърцето на любовта,
което никога не ще увехне от ревността.
Вечно устните ще сливаме с любов,
тя ще бъде нашата съдба во веки.

В сърцето си нося твоята любов-
тази любов си ти,любими!
Носи в сърцето си моята любов,
за да живея в теб и в мислите ти!

Сърцето на любовта е наше отдавна,
а го откриваме след толкова години.
Но по-важното е, че се намерихме
един друг след изминалите дълги години,
срещайки се неведнъж сред тълпата,
а след това... ех, знам, че си само мой
ЗАВИНАГИ!!!


Гр. Хасково
05.07.2007 г. / 19:46 ч.

 

© Мечтателка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??