30 сент. 2006 г., 01:46

Сърцето на поета 

  Поэзия
611 0 0

Сърцето на поета е ранимо,
без вик, без ропот ще умре
с строфа неясна, с изгубена рима
да бие то просто ще спе!

В сърцето на  поета е събрана
болка, обич, горест и страх,
в сърцето на поета има рана 
от спомен потънал във страх...

В сърцето на поета е студено
щом липсва край него любов,
сърцето на поета е свещено
кат ранния есенен зов...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??