...
Сърцето не търгува с изкупления!
Иди при Господ, той ще ти даде!
Сърцето е безмилостно към онзи,
посмял с целувка да го предаде!
Затова ти казвах, че не искам
да съм твоят храм и божество!
Любовта, завършила с разпятие,
не ще възкръсне в Рождество!
© Божидар Георгиев Все права защищены