Сърцето плаче
Чувствам отвътре нещо е изгнило,
чувствам как сърцето ми се е свило!
Започваш да се чудиш функцията му каква е?! -
Да тупти или да ридае?
Казват, че е с големината юмрук,
но моето е мекичко като памук.
Казват - малките неща са значими,
а колко малко от тях днес са оценими!
Чувам туптенето му в тишината,
а ти не видя в очите болката и тъгата!
Прогнозата за следващите дни:
проливни дъждове в моите очи!
© Радостина Такева Все права защищены