22 нояб. 2020 г., 19:55

Сърцето ще научи 

  Поэзия » Любовная
210 0 0

Една звездичка във небето тя блести,

а в моето сърце пламенна любов гори. 

Гори със страшна сила, неукротима,

гори единствено за моята любима. 

Понякога си мисля за едно,

дали я има тази истинска любов,

която само в книгите се вижда тя. 

Но в следващия миг се убеждавам във това,

че аз изпитвам същото към теб сега.
 

Бих направил невъзможното възможно,

дори да има пречки и да стане сложно. 

Но в едно съм сигурен и ще ти го кажа,

че никога от тебе мило няма да се откажа.

Любов ли щеш го наречи, ако искаш обич даже,

но за мен си всичко на света и моето сърце ще го докаже. 

От мига във който те видях, разбрах го аз това,

че каквото между нас да се получи, 

цял живот ще те обичам и мечтая твоето сърце да го научи. 

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??