12 сент. 2017 г., 22:19

Сърцето си 

  Поэзия » Любовная
429 0 1

Сърцето си разкривено

в ръцете си държах 

и исках да го стиснеш 

за да престане да тупти.

Реших, на теб го дадох 

с плахата надежда то да затупти.

Сега седя без своето сърце 

в моите силни мъжки, трепкави ръце 

и чакам ти да му дадеш 

силата си

то да затупти

 

02.02.2009 г.

© Асен Все права защищены

02.02.2009 г.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??