Sep 12, 2017, 10:19 PM

Сърцето си 

  Poetry » Love
423 0 1

Сърцето си разкривено

в ръцете си държах 

и исках да го стиснеш 

за да престане да тупти.

Реших, на теб го дадох 

с плахата надежда то да затупти.

Сега седя без своето сърце 

в моите силни мъжки, трепкави ръце 

и чакам ти да му дадеш 

силата си

то да затупти

 

02.02.2009 г.

© Асен All rights reserved.

02.02.2009 г.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??