28 июн. 2015 г., 16:36

Сърцето слуша 

  Поэзия
418 0 4

                                                                        Сърцето слуша

 

Свири музика бавно и тихо,

а сякаш пробива път широк.

Да вървим по нежността плахо

в небесата чисти да ни прегърне бог.

 

Ще вдъхне душа на любовта

с ангелски крила да ни закриля.

Светът се променя с обичта

в душите  своето гнездо свива.

 

Бели маргарити ще подам в ръцете

чисти, свежи като твоята душа.

Малко радост в дар на мечтите

сърцето тупти и тайно слуша.

 

Една любов чиста като небесата.

Една вяра огряла в обичта.

Случват се ето така чудесата.

Топла прегръдка! Ненужна е речта!

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти Влади.Ти си добър приятел.Поздрави от мене за твоите поетични позиции.
  • Тони и Рени благодаря ви за подкрепата.Много настроение и радост.
  • Няма място за думи, те понякога пречат.
    Прегърни обичта и бъди щастлива!
    поздрав и хубава вечер, Йони!
  • "Ненужна е речта!" - твърде често при това! Поздрав, Йонче!
Предложения
: ??:??