25 июл. 2009 г., 11:26  

Сърцето те избра 

  Поэзия » Любовная
939 0 11

                                                                                                 

 

 

 

Търсих ли те? Сам ли ме намери?
Съдба ли беше? Нямало съдба!
Сърцето пулса в удари премери.
Самó те предпочете. Затова
предадох се на порива и тръгнах
по твоя път, по твоите следи.
Цялата ти обич аз прегърнах
и цялата си обич ти дарих.
Душата си до девствено оголих
и дадох ти я цялата! На теб!
Вратите на сърцето си отворих.
Дори и не попитах откъде
се взе във мене цялата ми сила,
способна да повдигне планина.
Вярата ми в мен е съхранила
за тебе най-прекрасните слова...

Тази обич прави ме всесилна

и мога да направя чудеса...

 

 

© Мартина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??