23 мар. 2007 г., 19:00

Сърцето ти на длан  

  Поэзия
947 0 3

  Сърцето ти на длан


Открехни вратата на душата си,
да вляза в нея и замръкна,
поне за кратко да прозра съдбата си,
а после... тихо ще си тръгна.

Не искам да тормозя дните ти,
и нощите нe искам да терзая,
но ще открадна късче от душата ти
и с моята за малко ще я слея.

Сърцето ти на длан пред мен
                           ще сложа,
така, че да го виждам как тупти,
във него цялата любов ще вложа,
дано от страх не изгори.
           

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??