27 мар. 2013 г., 15:26

Със всяка глътка въздух 

  Поэзия » Любовная
661 0 1

Със всяка глътка въздух ме обичай,

всеки шепот в стих запази,

всяка усмивка с времето недей забравяй,

като свободна птица да може да кръжи.

 

Да можеше да съм птица бяла,

да летя високо в синия небосвод,

да можеше сърцето болка да не познава,

да се губи в този небосвод.

 

Душата ми поема за любов да бъде,

да бъде мастило, да рисува мечти,

дори и някога да изчезна от небосвода,

едно серце някъде за моето да тупти.

 

 

© Атанаска Чочкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??