13 апр. 2023 г., 16:26

Същност -по Рудолф Щайнер 

  Поэзия » Философская
496 0 0

Потърси в същността си

ще намериш света

Потърси във света си

ще откриеш душа

 

Махалото тежко така се люлее

и света ти намираш разкривайки себе си

Човешката същност така е устроена

за да бъдеме в частност едно със света

Ето времето в нас е и ние сме във времето

във единство, хармония, любов, светлина

 

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??