6 мар. 2008 г., 11:40

Сътворение 

  Поэзия
1109 0 23

Чувам тъмния глас на земята,

разлюляната кръв на дърветата.

Чувам бунта зелен на водата,

на врабците гълчавата весела.

Чувам в топлия напор на вятъра

оптимизма на всяко движение.

Пролетта ми разкрива душата си

с радостта от едно сътворение.

 

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??