19 мая 2007 г., 13:10

СЪВЕСТ 

  Поэзия
468 0 0
                            СЪВЕСТ

           ВСЯКА  ГРЕШКА
                 МЕ  ПРАВИ ПО-ДОБРА,
           НО СЪВЕСТ Е НУЖНА,
                 ЗА ДА СТАНЕ ТОВА...

           ДА СЕ ПРОБУДИ,
                  ДА Е ЧИСТА -
           ЧОВЕЧНОСТ ДА  СЪБУДИ
                  ОЩЕ ПО-ЛЪЧИСТА...

            НО  КОЛКО  ХОРА ГО  УМЕЯТ?!...
                  СЪВЕСТ ДА ПРОБУДЯТ НЕ СМЕЯТ.
            С ПОДЛОСТ, С УСМИВКА  ЕХИДНА
                 ОТ  ГОРДОСТ,   НОСЯТ  БЕДА ВИДНА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??