Приятел ти недей предава
и винаги помни,
до тебе той ще е тогава,
когато трудност се яви.
Мястото му във сърцето
ти винаги пази,
до тебе той ще е, където
и да ходиш ти.
Приятел най-добър е този -
за тебе всичко прави,
него ти пази
и не го предавай.
© Александра Иванова Все права защищены
щастлив човек си значи ти!
Приятелят до теб ще бъде
в дни на радост и беди!
Поздрав за стиха!