13 nov 2008, 20:52

Съвет 

  Poesía
879 0 3

 

Приятел ти недей предава

и винаги помни,

до тебе той ще е тогава,

когато трудност се яви.

 

Мястото му във сърцето

ти винаги пази,

до тебе той ще е, където

и да ходиш ти.

 

 

Приятел най-добър е този -

за тебе всичко прави,

него ти пази

и не го предавай.

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??