16 апр. 2014 г., 06:35

Съвет към приятеля 

  Поэзия » Другая
304 0 1

Една поредица брат'чет

стограмова ще излекува

бронхита, вместо Биомед

с лекарствата си. Не си струва!

 

Салатка, вместо витамин,

ще влее в тебе нови сили.

Прекръстваш се с едно „Амин”

от челото и дуеш жили.

 

Че както ни е завъртял

несекващият дълъг преход,

за нищо не изпитвай жал,

край теб пусни го като ехо.

 

И ако питаш мене как

от скука да се излекуваш –

ела със нас за кукуряк

на Витоша. Това си струва!

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е бодро и с настроение ! А идеята за салатката и разходката на Витоша,много си прав, така е!Това си струва !
Предложения
: ??:??