29 мар. 2016 г., 22:33

Съвпадение или скрито послание 

  Поэзия » Другая
309 0 0

„*Математика“

е, което те тѝка

към познание…

 

====================================================

 

„*матема“ - от езика на траките - „познание“ -

според професор Александър Фол

 

…………………………………………………………………………….

 

„канартикин“ - от езика на древните българи -

(условно „прабългари“) - „престолонаследник“ -

когото някой „*тѝка“, (тласка, възпитава),

за да стане „тѝканият“

„канара“ - сиреч - „твърдина“
за своя народ

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??