24 мая 2016 г., 10:03

Съвременност 2016 

  Поэзия » Другая
365 0 0

Всички медии се силят

да познаят (и с резон!)

Хилари ли ще се хили,

Доналд ли ще стане дон,

 

а Ислямската Държава

ще ли бяло знаме вей,

че Европа продължава

в страх от бомби да живей.

 

Бурка versus демократи,

Запад срещу шариат…

Кой мигрантска напаст прати

да обърква Старий Свят?

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??