23 февр. 2011 г., 19:55

Съвършенство 

  Поэзия » Философская
765 0 2


Съвършенството не съществува.
Това е просто идея на луд психопат,
страничен ефект на човешка природа,
мечта за по-добър свят.

Това е като наивността на малко дете,
най-лошото за което е одрано коляно -
съществува за него идеалният свят
и всичко е в розово огряно.

Няма проблеми, нито беди,
но нима това е така?!
С всяка година все по-трудно става,

а с идеалния свят вечността ни дели.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??