Създадох те отново,
от сънища, от спомени и от сълзи,
създадох те, за да те имам,
нищо, че ужасно ме боли.
Създадох те, за да ми върнеш
онова, което ми отне, преди да тръгнеш,
любовта, страстта и вярата,
запази за себе си съмненията и раздялата.
Създадох те отново
от сънища, сънувани без теб,
от малкото мечти, почти изгубени,
с едно сърце, до болка наранено,
с душа, останала без жар - изпепелена.
© Румяна Михалева Все права защищены