9 июл. 2017 г., 17:52

Създание 

  Поэзия
613 0 5

Ето ме,
присъствам и отсъствам.
Чуваш ли?
Душата си разкъсвам.
Не съм те търсила,
но пък те сънувах.
И не те мечтах,
за да те срещна.

Докоснах те
и лошо се опарих.
Прежалих се.

Изгубих те.
Сега се мъча,
защото ме обсеби.
Време е

да търся себе си.

 

© Михаела Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??