Jul 9, 2017, 5:52 PM

Създание 

  Poetry
612 0 5

Ето ме,
присъствам и отсъствам.
Чуваш ли?
Душата си разкъсвам.
Не съм те търсила,
но пък те сънувах.
И не те мечтах,
за да те срещна.

Докоснах те
и лошо се опарих.
Прежалих се.

Изгубих те.
Сега се мъча,
защото ме обсеби.
Време е

да търся себе си.

 

© Михаела Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??