Подаяния от никого не искам.
Имам всичко -
море, земя, небе...
и душа, в която плискат
радост и тъга. Нощ и ден.
Какво друго ми е нужно?
Обич? С нея съм вдъхновен...
Омраза? Някак ми е чужда...
Лудост? Тя ме прави съвършен...
Младост ми само липсва,
но тя се консумира,
не я раздават...
Каквото е останало от нея
аз го стискам,
но как и докога - не зная...
Това е тайна... на безкрая...
© Валентин Василев Все права защищены