15 авг. 2015 г., 19:47

Така е... 

  Поэзия
445 0 0

ТАКА Е...

 

Необятно е там,

където в мир са родени звездите

от безпределната и изначална огнена същност.

Тъмно е там,

където от пясък са ваяни бисерите

в една малка, но създаваща красотата вътрешност.

 

Просторно е там,

където за полет се стягат мечтите

с песента на щуреца и хлад в зноя ни прегръща.

Свидно е там,

където се изпълват с трепет гърдите

и чувстваме се пак на десет в дядовата къща.

 

Недостъпно е там,

където свиват гнезда орлите

и вечен дом са скалите на толкова много живот.

Вълшебно е там,

където аромат пръскат елите,

а човек без дъх остава и с мисъл на автопилот.

 

© Весела Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??