Така е хубаво
Така е хубаво да ме обичаш,
така е хубаво да те обичам.
В прегръдката ти щом се сгуша,
сякаш цялата природа слуша
в мене песента на любовта.
В прегръдката ти щом се сгуша,
сякаш ме закриля цялата вселена.
© Албена Стефанова Все права защищены