Oct 26, 2009, 2:31 AM

Така е хубаво 

  Poetry » Love
464 0 0

Така е хубаво

 

Така е хубаво да ме обичаш,

така е хубаво да те обичам.

В прегръдката ти щом се сгуша,

сякаш цялата природа слуша

в мене песента на любовта.

В прегръдката ти щом се сгуша,

сякаш ме закриля цялата вселена.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??