29 апр. 2010 г., 08:54

Така живеем 

  Поэзия
606 0 12

Моят...

Твоят...

Неговият свят

Всички с различен цвят

Невидяни

Неразбрани

От този 

И от онзи

Все обрани

Душите ни съдрани

Търсят

Все да са разбрани

Различни

Непривични

Понякога и неприлични

Така живеем

Не скучаем

С очи отворени 

Мечтаем

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??