Очи затварям и ти си тук...
С нетърпение отварям, грях,
не си до мене, тук.
Къде си... Мой Ангел!?
Не плачи, сърце... самотника
гнездото пази! Защо?
Кой на клеветата дава пориви,
щастливи и защо?
Не ми носете венци...
не ме превръщайте в кумир.
Не търсете враговете
в чужди легиони, поклони.
Смърта е дар за великите герои.
Но трябвали да им правим поклони...
Предатели... кошмарът сънищата гони.
А някой на гърба ни трупа милиони.
© Ангел Все права защищены
Благодаря и на прочелите и на постави в любими стиха ми!До нови ,Приятели!!!