15 янв. 2012 г., 01:05

Така ми се иска да ми припомниш 

  Поэзия » Любовная
742 0 2

Така ми се иска да ми припомниш

как нежно докосват ръцете ти,

като есенен лист сълза се отронва

и плавно прекосява лицето ми...

 

Така ми се иска да ми припомниш

опиянението от устните,

как неистово като дете ми се молиш

да те целуна на съмване...

 

Така ми се иска да ми припомниш

магията на красивите думи,

да обещаваш вяра, да ми говориш,

а дъждът тихичко да шуми...

 

Така ми се иска да ми припомниш

как се обича наистина,

с ръце, с устни, с думи да го повториш,

да забравя, че всичко е минало!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??